Preskoči na glavni sadržaj

Što se nalazi u mojoj torbi?

Bokić svima!

U ovom prvom postu radim collab sa još jednom blogericom Valentinom. Pogledajte njen blog i uživajte u njenom videu (link se nalazi na kraju ovog posta).

Najbolje bi bilo da krenemo.





Ovo je moja torba, odnosno ruksak. Ruksak je kupljen u Stradivariusu i sviđa mi se pogotovo zbog ovih trenutno modernih "zakrpa" na prednjoj strani. isto tako s prednje strane se nalazi jedan džep koji je odlične veličine za staviti neke sitne stvari koje nam trebaju biti pri ruci.




Kada zavirimo u ruksak vidi se da u njega stane puno stvari te da može poslužiti ne samo kao priručna torbica već i za školu, za teretanu, za ponijeti gablec za posao ili slično. Ja ga trenutno koristim kao torbu ili umijesto torbe.









Krenuti ćemo od prednjeg džepa.
Znate onaj osjećaj kada uđete u autobus i nikako nemožete pronaći pokaz? Zvoni vam mobitel i kao za inat na dnu je torbe.. isto kao i slušalice koje se vječito zapetljanje skrivaju u najužem čošku torbe.





Te vrlo nestašne sitnice nosim uvijek u prednjem džepu. Lakše ih je za pronaći i svakako su vidljivije i najčešće se koriste od ostalih stvari u ruksaku.












U velikom pretincu ruksaka uvijek kao prvu stvar imam bočicu vode. Držim ju uz sebe iz više razloga. Naravno, ljetna vručina je uvijek prvi razlog, ali svakako kada odete sa prijateljima u grad i na primjer pojedete sladoled ili nešto, ne isplati vam se kupovati novu bočicu vode svaki puta. Kako je dobro za zdravlje tako vam i uštedi koju kunu više za novi sladoled ;)






Sljedeća stvar koju imam u torbi su maramice. Poznavajući sebe kao osobu kojoj uvijek treba maramica za nos, tako volim i ponijeti i vlažne maramice. Dobro dođu za brzinsko pranje ruku ako niste u blizini toaleta.

Maramice sam kupila u Muller trgovini. Cijena im je oko 4,00 kn ako se ne varam, a traju jako dugo.














Najvažnija stvar u torbi je novčanik. Ovaj novčanik također je iz Stradivariusa kao i ruksak.
Inaće nosim veče novčanike, ali sada na ljeto se nose i manje torbe pa mi je svakako trebao i jedan manji novčanik. Kao što se vidi sa slike vrlo je jednostavan. Cijeli je crni sa sitnim šljokicama po sebi. Dolazi u više boja, ali pošto mi je ruksak crne boje odlučila sam se da boja novčanika bude ista. Cijena mu je bila oko 79,00 kn.









Kako nešto nebi zaboravila, sa sobom volim ponijeti mali planer/blokić. Unutra si zapisujem sve što trebam kupiti, ponijeti sa sobom, ako imam kakav dogovor ili slično. Da, znam da postoji notes na mobitelima, ali olovka i papir su uvijek sigurniji, zar ne?
Ovaj planer je iz DM-a :)









Navika koju vučem još iz srednje škole je ta da uvijek sa sobom imam dezić. Ponekad samo stoji u torbi i ne iskoristim ga, a nekada i dobro dođe.
Od dezića uglavnom koristim Garnier i to baš ovaj na slici. Često ga pronalazim na raznim akcijama pogotovo u Bipi i DM-u.





Što se ljeto više bliži, više su potrebne sunčane naočale tako da i njih imam u svojoj torbi. Pošto nosim i dioptrijske naočalem, volim uz sebe imati obje futrole.

Uvijek uz sebe imam i nesseser. Mali je ali i dovoljno velik da u njega stanu sitnice koje skoro svaka cura ima uz sebe. Kao naprimjer:




Četka za kosu sa ogledalom iz Offertissime je musthave u mom nesseseru! Cijena joj je 6,00 kuna a vrlo je korisna i dugog vijeka ;)








Sklopiva rašpica za nokte iz DM-a.
malena je i stane svugdje od nessesera do malenog džepića na torbicama koje su manje od moje.













Sa sobom volim ponijeti i gumice i ukosnice da ukoliko mi bude vruče ili mi kosa jednostravno smeta da ju mogu podiči.















Zadnja stvar koju nosim je jedan od proizvoda za usta koji sam taj dan odlučila staviti. Za fotku sam odabrala baš ovaj jer u zanje vrijeme posežem za njime i boja je odlična baš kao i sami proizvod. Zove se Matt, matt, matt od Essenca i jedan je od boljih matt ruževa koji sam probala do sada.













Ovo bi bilo sve što se nalazi u mojoj torbi! Nadam se da vam se svidio moj prvi post. Zavirite što se nalazi u Valentininoj torbi: http://www.valentina-grahovac.iz.hr/2017/06/sto-se-nalazi-u-mojem-ruksaku-2.html
te zavirite na Moju Faceebook stranicu ako želite saznati koji post vas sljedeči očekuje!


 Što se nalazi u vašoj torbi? Pošaljite nam mali sneak peek vaše torbe! Pusa :**

Valentinin blog: http://www.valentina-grahovac.iz.hr/

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ziaja proizvodi za kosu, ruke i tijelo - moj izbor!

 Pozdrav drage moje! Kako sam u zadnje vrijeme počela isprobavati raznorazne proizvode za kosu, već dulje vrijeme sam se zadržala na proizvodima za kosu od Ziaja - e. Kako nebih samo pričala o proizvodima za kosu, otkrila sam i neke zanimljive proizvode za njegu ruku i cijeloga tijela. S obzirom na to da imam problema sa dermatitisom, morala sam pronaći nešto što će zadovoljiti moju kožu i vlasište bez izazivanja dodatnih reakcija na njima. Ukratko,  pronašla sam ono što mi apsolutno odgovara! Kako ne bih pisala samo općenite činjenice o svakom proizvodu, sa web stranice www.ziaja.com povukla sam informacije o proizvodu, isto tako sam provjerila deklaracije i sve što o njima piše pa tako ću vam i svaku stvarčicu opisati pojedinačno! Za početak opisala bih proizvode za kosu, krenuvši od šampona. Šampon nježno čisti kosu i vlasište. Obnavlja i njeguje svojstva. Sadrži bjelančevine keratin i kozjeg mlijeka, koji obnavljaju poremećenu strukturu kose, poboljšavaju fleksi

Tri jednostavne frizure za svaki dan

Pozdrav drage moje, znam post je trebao biti objavljen ranije, no imala sam nekih tehničkih problema te nisam mogla napisati ranije. za danas sam pripremila 3 frizure koje radim kada sam u žurbi i kada mi je kosa već pomalo masna. 1. Punđa sa "krafnicom" Vrlo jednostavno, svaki od ovih koraka započinjemo rašćešljavanjem kose:  Zatim zavežem rep i uzmem spužvicu u obliku krafnice te zamotam punđu od vrhova prema unutra vrteći spužvicu: Na kraju ju malo učvrstim sa ukosnicama i to je to! Punđica za tren oka! 2. Messy bun Svatko ima svoj način na koji radi ovu punđicu, ja ju osobno napravim u 5 koraka: prvo zavežem kosu u rep, zatim rep malo natapiram  nakon tapiranja kosu malo zamotam oko prsta,  a onda tako namotanu kosu zarola u punđu. Punđu učvrstim gumicom i sa nekoliko ukosnica.  Ponekad izvućem nekoliko pramenova naprijed kako bi doista izgledalo kao "neuredna punđa".  Na kraju frizura izgleda vrlo lijepo a naprav